En resa till Danmark i december

För att slippa helvetet på jorden, aka mina grannars julbelysning har jag bestämt mig för att boka en resa till Danmark i december. Jag ska hyra stuga med pool på västra Jylland, så långt ifrån Köpenhamn jag kan komma, men fortfarande på fastlandet. Anledningen till att jag inte vill bo i närheten av Köpenhamn är för att jag var där i januari ett år, och jag kan bara konstatera, mina grannar och folket i Köpenhamn har samma talang för design. Då jag reser flera tiotals mil för att komma bort från helvetet på jorden, vill jag inte semestra på ett liknande ställe. Anledningen till att det blir just Danmark och inte några av våra andra grannländer är för att trots de tiotal milen är det närmare för mig till Danmark än till Norge och Finland.

Längtar redan efter att få komma till stugan, det första jag ska göra när jag kommer dit är att ta en biostilla gin & tonic, och hoppa ner i den varma inomhuspoolen. Efter det ska jag spela några partier biljard och dart, aktiviteter man bara gör när man är på en bar med polarna. Då jag inte åker själv (min underbara flickvän följer med), så det blir väl att mysa lite i soffan också.

Kommentera